• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG E300AJP Jib Plus Articulated Electric Boom Work Lift DEFECT

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

2000

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
ModelE300AJP
Bouwjaar2000
ConditieGebruikt

Omschrijving

Bekijk deze JLG E300AJP Jib Plus voor je volgende project. Dit unieke model is een hoogwerker met elektrische giek, ideaal voor projecten waarbij je tot grote hoogtes moet werken. Let op: deze machine is momenteel in defecte/incomplete staat en kan ontbrekende componenten hebben, waardoor hij geschikt is voor reparatie of voor onderdelen.

Wat deze JLG E300AJP Jib Plus zo bijzonder maakt, is de exclusieve Jib Plus giek, die een bereik van 180 graden zijwaartse beweging biedt. Dat betekent dat je in een handomdraai rond kunt draaien voor een volledig bereik. Bovendien biedt deze hoogwerker een werkhoogte van maar liefst 1097 cm, compleet met een platform hoogte van 897 cm. De capaciteit in de bak is 227 Kg, en hij draait 360 graden rond.

De machine wordt aangedreven door 8x 6v-batterijen, dus het is een elektrisch bediende unit, ideaal voor locaties waar bijvoorbeeld geen benzine of dieselaandrijving gewenst is. De productie hiervan vond plaats in Januari 2000 (01-00), en de seriële nummer is 0300049659. Het exacte aantal draaiuren is echter onbekend. Met een leeggewicht van ongeveer 6894 Kg is dit een stevige en robuuste machine.

De transportafmetingen zijn 574 cm lengte x 122 cm breedte x 201 cm hoogte. Hoewel dit specifieke model enkele onderdelen mist, zoals de contactor, de acculader en diverse componenten in het onderste bedieningspaneel, is dit exemplaar nog steeds CE-gecertificeerd.

Dit model wordt verkocht in zijn huidige staat. Dit is de perfecte kans voor iemand die op zoek is naar een project of die onderdelen nodig heeft voor hun huidige JLG E300AJP model. Maak van deze kans jouw volgende succesverhaal.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht6894 kg

Vergelijkbare machines