• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

TowerLight Battery Led-1 Hybrid TowerLight 4x120W LED

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/21

7.752 uur

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTowerlight
ModelBattery Led-1
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren7.752 uur

Omschrijving

Trek de aandacht met deze krachtige Towerlight BLED-1 Hybride Verlichtingstoren. Hij is zorgvuldig vervaardigd in 2014 en heeft 7752 bedrijfsuren op de teller. Deze mobiele lichtmast heeft een sterke Kohler-dieselmotor, en is hybride met een geïntegreerde batterij.

Hij is uitgerust met 4 LED-lampen van elk 120 watt die zorgen voor uitstekende verlichting, ideaal voor nachtelijke of ondergrondse bouwprojecten. De machine beschikt ook over een alternator van 230V Linz 50Hz en 5 KVA, wat voldoende vermogen levert voor de lichtbronnen.

Vier wind-down poten stabilisatoren garanderen de stabiliteit van de toren. Hij is vrij compact voor transport met een lengte van 320 cm, een breedte van 140 cm en een hoogte van 240 cm. Het gewicht van deze machine bedraagt 1230 kg.

Belangrijk om te weten: de mast kan momenteel niet omhoog, dus die moet nagekeken worden. De motor werkt echter prima, de generator levert stroom en alle 4 LED-lichten functioneren naar behoren.

De machine is CE-gecertificeerd, wat vertrouwen en kwaliteitsgarantie biedt. We nodigen je uit om meer gedetailleerde foto's en een productvideo op onze website te bekijken. Wees er snel bij, deze Towerlight BLED-1 machine staat klaar om jouw bouwplaats naar een hoger niveau te tillen.

Let op: alle specifieke dimensies en gewichten zijn bij benadering en kunnen onderhevig zijn aan verandering. Ze moeten worden geverifieerd en goedgekeurd door de koper.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1230 kg

Vergelijkbare machines