• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

TowerLight Battery Led-1 Hybrid TowerLight 4x185W LED

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2.501 uur

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTowerlight
ModelBattery Led-1
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren2.501 uur

Omschrijving

Verlicht elke bouwplaats met deze duurzame Towerlight Battery LED-1 BLED-1 Hybrid Lightning Tower. Gebouwd voor kracht en betrouwbaarheid, is deze mobiele lichtmast voorzien van vier 185W LED lampen om elk werkterrein adequaat te verlichten, ongeacht hoe donker het wordt.

Deze lichtmast wordt aangedreven door een Kohler dieselmotor, vermaard om zijn duurzaamheid in alle werkomstandigheden. Het hybride ontwerp met geïntegreerde accu's zorgt voor indrukwekkende energie-efficiëntie zonder afbreuk te doen aan verlichtingsprestaties.

De Towerlight is uitgerust met een 230V Linz alternator die 50Hz 5KVA vermogen levert. De vier afstelbare poten zorgen voor stabiliteit op elk terrein, terwijl de compacte transportafmetingen van 320cm lengte x 140cm breedte x 240cm hoogte het verplaatsen van de lichtmast een fluitje van een cent maken. Ondanks zijn robuuste bouw weegt deze lichte gewicht slechts 1230 kg.

Gemaakt in 2014, de lichtmast heeft slechts 2501 uur op de teller. De motor loopt soepel, de generator levert stroom zonder problemen en alle vier lampen werken naar behoren. Het is CE-gecertificeerd en het serienummer is 1402213.

De exacte specificaties kunnen licht variëren, maar je kunt erop vertrouwen dat deze Towerlight Lightning Tower nauwkeurig is beschreven en klaar is voor het volgende project. Ontdek meer en bekijk gedetailleerde foto's en een productvideo op onze website.

Let op: we zijn open van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00 uur. We zijn gesloten op zaterdag en zondag.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1230 kg

Vergelijkbare machines