• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

TowerLight Battery Led-1 Hybrid TowerLight 4x120W LED

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

7.894 uur

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTowerlight
ModelBattery Led-1
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Draaiuren7.894 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar krachtig, mobiel verlichtingsmateriaal voor je bouwproject? Overweeg dan deze Towerlight BLED-1 Hybrid Lightning Tower. Met een mogelijkheid om gedeeltelijk omhoog te gaan, vormt deze Towerlight wel een uitdaging die nagekeken moet worden. Bij deze uitdaging hoort het feit dat de mast moeilijk omhoog glijdt.

Aangedreven door een robuuste Kohler-dieselmotor en uitgerust met een hybride systeem met geïntegreerde accu's, is deze lichtmast een betrouwbare toevoeging aan je bouwplaats. Hij beschikt over vier 120W LED-lampen, hoewel momenteel slechts drie hiervan werken. Deze dienen een solide lichtbron te zijn tijdens de werkzaamheden in donkere omstandigheden.

Aan stabiliteit is ook gedacht, dankzij de vier neerklapbare stabilisatorpoten. Met een afmeting van 320cm lengte x 140cm breedte x 240cm hoogte in transportmodus, is de lichtmast handig te vervoeren. Hij weegt 1230kg, wat de Towerlight een robuuste maar toch beheersbare optie maakt.

Dit model is geproduceerd in 2013 en heeft tot nu toe 7894 werkuren gemaakt. Deze lichtmast draagt het serienummer 13010333. Ondanks wat aandachtspunten werkt de motor, geeft de generator stroom en werken drie van de vier lampen nog naar behoren.

De Towerlight is CE-gecertificeerd, wat bevestigt dat deze voldoet aan de Europese normen van gezondheid, veiligheid, en milieu.
Aanvullende, gedetailleerde foto's en een productfilm zijn te vinden op onze website. We nodigen je uit om tijdens werkdagen tussen 08:30-12:00 en 13:00-17:00 kennis te maken met deze Towerlight. Houd er rekening mee dat we tijdens het weekend gesloten zijn.

De specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn onder voorbehoud van fouten. Denk eraan dat alle afmetingen en gewichten bij benadering zijn. Let op: de prijs is exclusief btw.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1230 kg

Vergelijkbare machines