• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

TowerLight Battery Led-1 Hybrid TowerLight 4x120W LED

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/22

5.422 uur

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTowerlight
ModelBattery Led-1
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Draaiuren5.422 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een mobiele lichttoren voor op de bouwplaats? Overweeg dan deze Towerlight BLED-1. Deze robuuste en betrouwbare machine, geproduceerd in 2013, heeft reeds goede diensten bewezen met zijn 5422 gewerkte uren.

Voorzien van een Kohler diesel motor biedt deze machine een hybride oplossing met geïntegreerde batterijen. Dit maakt het een milieuvriendelijke keuze. De Towerlight BLED-1 is uitgerust met 4x 120W LED lampen, waarvan op het moment nog twee in werking zijn.

Veiligheid is een belangrijk aspect, daarom beschikt deze Towerlight over 2 wind down poten stabilisatoren om de toren stevig op zijn plaats te houden. Hierbij moeten wel worden opgemerkt dat momenteel 2 stabilisatoren ontbreken.

Wat betreft energievoorziening zit je goed met de 230V Linz 50Hz 5KVA alternator. En met zijn afmetingen van 320cm x 140cm x 240cm en gewicht van 1230kg, is deze lichttoren eenvoudig te transporteren.

Zoals altijd is het belangrijk te vermelden dat de motor draait, de generator stroom levert en er 2 lampen werken. De machine heeft een CE-certificering en de prijs is exclusief BTW.

Betrouwbare en gedetailleerde informatie is cruciaal bij de aankoop van bouwmachines. Daarom kun je voor meer gedetailleerde foto's en productvideo's terecht op onze website.

Let op: alle genoemde afmetingen en gewichten zijn bij benadering en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn onderhevig aan fouten.

Maak een geïnformeerde keuze: kies voor deze Towerlight BLED-1.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1230 kg

Vergelijkbare machines