• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JCB S3246E Electric Scissor Work Lift 1200cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJCB
ModelS3246E
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de veelzijdige en efficiënte JCB S3246E Electric Scissor Work Lift. Dit model uit 2016 heeft een werkhoogte van maximaal 12 meter, waardoor je probleemloos zorgt voor toegang op grote hoogte. Het platform zelf bereikt een hoogte van 10 meter, en de afmetingen zijn 225 x 115 cm.

Het platform heeft een uitschuifbaar gedeelte van 89 cm. Hierdoor krijg je nog meer flexibiliteit in je werkzaamheden en kun je moeilijk bereikbare plaatsen zonder probleem bereiken.

Niet alleen is de hoogte indrukwekkend, ook de liftcapaciteit is noemenswaardig. Met een liftcapaciteit van 320 kg, biedt deze machine je de mogelijkheid om zwaar materieel of meerdere personen te tillen.

De JCB S3246E is uitgerust met een elektrische motor en draagt dus bij aan duurzaam gebruik. De machine laat geen sporen achter dankzij de non-marking banden en is verrassend licht met een leeggewicht van slechts 2570 kg.

De machine is ook uitgerust met een geïntegreerde batterijlader, wat het gebruiksgemak nog verder vergroot. Hoewel het aantal gebruiksuren onbekend is, toont de teller momenteel 0 uur aan.

Ondanks het compacte formaat van 239L x 115W x 248H cm. biedt deze machine een krachtige prestatie. Ook als de veiligheidsrails ingeklapt zijn, is de machine nog steeds indrukwekkend met een hoogte van 186 cm.

Deze JCB S3246E is CE-gecertificeerd en verkeert in een goede staat. De machine is gereed om direct aan het werk te gaan op je volgende project. Voor meer gedetailleerde foto's en productvideo's kun je terecht op onze website.

Let op: het is mogelijk om deze machine te leveren met een set van 4 nieuwe batterijen, geïnstalleerd voor een aanvullende prijs (afhankelijk van beschikbaarheid). Dit zijn 4x PB.GC.605 6V 215Ah deep cycle batterijen.

Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30-12:00 uur en van 13:00-17:00 uur. We zijn gesloten op zaterdag en zondag.

Alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering. Specificaties kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaande kennisgeving en onderhevig aan fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2570 kg

Vergelijkbare machines