• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Haulotte Compact 14 Electric Scissor Work Lift 1385cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

719 uur

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHaulotte
ModelCompact 14
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Draaiuren719 uur

Omschrijving

Ontdek de ongekende hoogtes die je kunt bereiken met de krachtige Haulotte Compact 14 elektrische schaarhoogwerker. Met zijn indrukwekkende werkhoogte van maar liefst 1385 cm en een platformhoogte van 1185 cm garandeert dit model een veilige en betrouwbare oplossing voor al je hoogtewerkzaamheden.

De machine is recent voorzien van gloednieuwe 6V 330Ah batterijen, zodat je de hele dag door kunt blijven werken zonder onderbrekingen. Maar dat is niet het enige voordeel; de hoogwerker kan nog steeds worden bestuurd tot aan een platformhoogte van 1185 cm, waardoor een flexibele aanpassing van de hoogte mogelijk is terwijl je aan het werk bent.

Met een maximaal hefvermogen van 350 kg en een platformgrootte van 230 cm x 120 cm is er meer dan voldoende ruimte voor zowel jou als je uitrusting. Bovendien zorgt de platformuitbreiding van 92 cm voor nog meer ruimte wanneer je dat het meest nodig hebt.

De hoogwerker, geproduceerd in 2013, heeft slechts 719 draaiuren op de teller en is CE-gecertificeerd, wat aantoont dat het aan alle relevante veiligheids- en gezondheidsnormen voldoet. De leeggewicht van de Haulotte Compact 14 is ongeveer 3175 kg - een krachtige machine die toch makkelijk te hanteren is.

Met de geïntegreerde batterijlader ben je altijd klaar om aan de slag te gaan, waar je ook bent. Met een lengte van 249 cm, breedte van 120 cm en een hoogte van 250 cm (met de rails omhoog), is deze machine ontworpen om efficiënt in te zetten op verschillende soorten projecten.

Kom langs op maandag tot vrijdag tussen 08:30-12:00 uur en 13:00-17:00 uur om de Haulotte Compact 14 elektrische schaarhoogwerker zelf te ervaren. Onthoud, op zaterdag en zondag zijn we gesloten. Duik in de details met de gedetailleerde foto's en productvideo op onze website.

Let op, alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering en bovenstaande specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn onderhevig aan fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3175 kg

Vergelijkbare machines