• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Niftylift HR12NDE Mk1c HyBrid Articulated Boom Work Lift 1220cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

2021

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNiftylift
ModelHR12NDE
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de kracht van de Niftylift HR12NDE MK1C, een hybride hoogwerker die zowel op elektriciteit als op diesel functioneert - ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Dit model van 2021 is uitgerust met grasbanden en heeft een verrassend laag gewicht van 3510KG, waardoor je het eenvoudig kunt transporteren naar elke klus die hulp nodig heeft van bovenaf.

Met een werkhoogte van 1220cm en een platformhoogte tot 1020cm, stelt deze machine je in staat om op veilige en efficiënte wijze te werken op grote hoogtes. Met een maximale horizontale reikwijdte van 610cm en een laadvermogen van 200kg in de mand, heeft deze hoogwerker alles wat je nodig hebt om je taak gedaan te krijgen.

De elektrische functionaliteit draait op 8 stuks 6V batterijpakketten (48V), en de dieselvariant maakt gebruik van een Kubota OC60-ES01 motor van 4.5kW/3600rpm. Dankzij het lage gewicht en compacte afmetingen (breedte: 150cm, opgevouwen lengte: 410cm, opgevouwen hoogte: 190cm), is deze hoogwerker handig om te gebruiken in verscheidene situaties.

Bovendien is deze machine CE-gecertificeerd en is hij uitgerust met een set van 8 nieuwe batterijen voor een meerprijs, indien beschikbaar. Voor verder detail, inclusief een product video, bezoek onze website.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3510 kg

Vergelijkbare machines