• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Genie Z-45/25J HyBrid Articulated Boom Work Lift 1594cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

386 uur

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGenie
ModelZ-45/25 J
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt
Draaiuren386 uur

Omschrijving

Interesse in een industriële hoogwerker die indrukwekkende flexibiliteit en kracht aanbiedt? Dit is de Genie Z-45/25 hoogwerker, uitgerust met een knikarm en bi-energie systeem. Een solide keuze voor werkzaamheden op zowel binnen- als buitenlocaties.

Deze Genie Z-45/25 is elektrisch aangedreven en heeft een geïntegreerd dieselaggregaat voor het opladen van de accu's. De gebruikte energiebron kan worden aangepast naar wens, wat het voertuig ideaal maakt voor gecombineerd binnen- en buitengebruik.

De prestaties zorgen voor vertrouwen op elke locatie. Een werkhoogte van 1594 cm en platformhoogte van 1394 cm stellen je in staat om zelfs de meest ontoegankelijke werkplekken te bereiken. Aanzienlijke horizontale reikwijdte van 765 cm en een 'up and over' hoogte van 704 cm vormen geen uitdaging voor deze hoogwerker.

Veiligheid en comfort zijn gegarandeerd met een draagvermogen van 227 kg in de mand. Bovendien biedt de hoogwerker een betrouwbare Kubota dieselmotor en een 48V accupakket (8x6V) met geïntegreerde oplader.

Ondanks de indrukwekkende prestaties, blijft deze Genie Z-45/25 ook goed handelbaar. Hij weegt 7414 kg, met een breedte van 179 cm, een opgeborgen lengte van 683 cm en een hoogte van 200 cm.

Deze machine is in september 2007 vervaardigd en heeft slechts 386 uur op de teller na een tellervervanging, de totale uren zijn onbekend. Vergeet niet de mogelijkheid om een set van 8 nieuwe batterijen toe te voegen voor een meerprijs.

Kies voor de Genie Z-45/25 hoogwerker en verhoog je productiviteit zonder concessies te doen aan mobiliteit of energie-efficiëntie. Al onze producten zijn CE-gecertificeerd, en de specificaties zijn nauwkeurig aangegeven.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht7414 kg

Vergelijkbare machines