• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Niftylift HR15D MK3 Articulated 4x4 Diesel Boom Work Lift 1570cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

118 uur

2021

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNiftylift
ModelHR15D
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt
Draaiuren118 uur

Omschrijving

Ervaar de kracht en wendbaarheid van de Niftlift HR15D MK3. Deze 4x4 hoogwerker is ontworpen om klussen op grote hoogte effectief en veilig aan te pakken. Met een indrukwekkende werkhoogte van 1570cm, kan geen enkele klus te hoog zijn. De machine komt bovendien met een handige JIB om nog meer veelzijdigheid te bieden.

Aangedreven door een betrouwbare Kubota dieselmotor, beschikt deze hoogwerker over een 4-wielaandrijving die optimale bewegingsvrijheid biedt op ieder terrein. De machine heeft een horizontaal bereik van 940cm en een platform dat 180 graden kan roteren, zodat je overal probleemloos bij komt.

Praktisch comfort wordt geboden in de vorm van een ruime capaciteit in de bak van maar liefst 225kg. Dit geeft je de mogelijkheid om zonder zorgen zwaardere apparatuur of meerdere personen mee te nemen. De overal breedte van 200cm zorgt voor stabiliteit, terwijl de machine bij opslag compact blijft met een ingeklapte transportlengte van 480cm.

Deze machine heeft tot dusver slechts 118 uur gedraaid, waarbij de actieve uren van de aandrijving slechts 42 uur zijn en de actieve uren van de giek 75 uur bedragen. Hieruit blijkt dat er met de machine nauwkeurig en verantwoord is omgegaan.

Dankzij het bouwjaar 2021 en de uitstekende staat waarin deze machine verkeert, biedt de Niftylift HR15D MK3 je moderne en betrouwbare technologie. Bovendien is deze hoogwerker CE-gecertificeerd. Meer gedetailleerde afbeeldingen en video's van deze machine zijn beschikbaar op onze website.

Voldoet deze Niftylift HR15D MK3 aan je eisen? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op, wij staan van maandag tot vrijdag van 08:30-12:00 en van 13:00-17:00 uur voor je klaar.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4537 kg

Vergelijkbare machines