• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Skyjack SJ63AJ Articulated 4x4 Diesel Boom Work Lift 2136cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

1.760 uur

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSkyjack
ModelSJ63AJ
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt
Draaiuren1.760 uur

Omschrijving

Ontdek de kracht en veelzijdigheid van de Skyjack SJ63AJ. Deze 4x4 aangedreven hoogwerker, vervaardigd in 2015, heeft slechts 1760 bedrijfsuren gelogd, getuigend van zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De SJ63AJ is uitgerust met een gearticuleerde giek met inbegrepen jib, wat optimale manoeuvreerbaarheid en toegang tot moeilijk bereikbare locaties garandeert. De machine kan een werkbereik van 2136cm bereiken, met een platformhoogte van 1936cm en een horizontaal bereik van 1219cm.

Met een vermogen om 227kg in het bakje te dragen, biedt deze hoogwerker u de robuuste capaciteit die u nodig heeft voor uw projecten. Ononderbroken rotatie van 360 graden en bakrotatie van 170 graden maken flexibele bewegingen en aanpassingen mogelijk, zodat de hoogwerker perfect past bij uw specifieke behoeften.

Met zijn compacte afmetingen is transport en verplaatsing van de SJ63AJ eenvoudig. In transportmodus is de lengte 775cm en de hoogte 279cm. De machine wordt aangedreven door een krachtige Deutz dieselmotor en heeft een leeggewicht van 9923Kg.

De gravitatiegraad van 45 graden betekent dat het in staat is om met allerlei soorten terrein om te gaan, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel binnen- als buitenwerk. Dit toestel is CE-gecertificeerd, wat wijst op de naleving van de gezondheids-, veiligheids- en milieunormen van de EU.

Kijk op onze website voor meer gedetailleerde foto's en productvideo's van deze indrukwekkende machine. Laat deze kans niet voorbijgaan om de Skyjack SJ63AJ, uw partner voor efficiëntie en prestaties, aan uw vloot toe te voegen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht9923 kg

Vergelijkbare machines