• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Skyjack SJ9250 RT Diesel 4x4 Scissor Work Lift 1720cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

1.187 uur

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSkyjack
ModelSJ9250 RT
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Draaiuren1.187 uur

Omschrijving

Laat de mogelijkheden van deze hoogwerker je inspireren: een Skyjack SJ9250 RT schaarlift met viervoudige aandrijving. Hij presteert uitstekend en heeft slechts 1187 bedrijfsuren op de teller. Met een indrukwekkende werkhoogte van 1720cm en een platformhoogte van 1520cm is geen klus te hoog voor deze machine.

Dankzij de 4x4-wielaandrijving heeft de machine uitstekende manoeuvreerbaarheid op ruw en oneffen terrein. Het platform is uitgebreid met een rol-uit extensie aan de linkerkant en achterkant, wat je meer flexibiliteit geeft bij het voltooien van je projecten. Bovendien heeft de Skyjack een liftcapaciteit van maar liefst 681KG, zodat je al je nodige materialen en gereedschappen met je mee kunt nemen.

Deze machine is flink stevig, met een leeggewicht van 7407Kg. Het wordt aangedreven door een betrouwbare Kubota-dieselmotor, wat betekent dat je kunt rekenen op consistente kracht en efficiëntie. Plus, met de inbegrepen 4 steunpoten, is zowel stabiliteit als veiligheid op hoogte gegarandeerd.

Geniet van de voordelen van onze inbegrepen hydraulische stroomgenerator, perfect voor het gebruik van verschillende tools terwijl je in de hoogte werkt. Deze Skyjack SJ9250 RT, met serienummer 50002282, is geproduceerd in 2018 en is CE-gecertificeerd.

Ervaar het gemak en de efficiëntie van deze hoogwerker zelf. Let op: alle vermelde afmetingen en gewichten zijn indicatief en kunnen variëren.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht7407 kg

Vergelijkbare machines