• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG 800AJ Articulated 4x4 Diesel Boom Work Lift 2638cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

4.251 uur

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
Model800AJ
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Draaiuren4.251 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een hoogwerker die je werk naar nieuwe hoogten kan brengen? Overweeg dan deze JLG 800AJ, een veelzijdige en betrouwbare machine die is ontworpen om de klus te klaren - ongeacht de uitdaging.

Deze JLG 800AJ is een gearticuleerde boomlift, die je de flexibiliteit geeft om rond obstakels te manoeuvreren en de hoogten te bereiken die je moet bereiken. Met een werkhoogte van 26,38 meter, een platformhoogte van 24,38 meter en een horizontaal bereik van 15,74 meter, helpt deze machine je om dat hoog bereik te bereiken dat je nodig hebt.

Maar het zijn niet alleen de afmetingen die deze machine onderscheiden. Hij heeft ook nuttige functies zoals een platformrotator van 180 graden, wat betekent dat je gemakkelijk het platform kunt positioneren zodra je op hoogte bent. Bovendien kan de bijgeleverde JIB de mogelijkheden van de machine nog verder uitbreiden.

Met een belastbaarheid van 230 kg in de bak kun je al het gereedschap en de apparatuur meenemen die je nodig hebt voor de klus van de dag. En aangedreven door een robuuste Deutz dieselmotor, weet je dat je kunt vertrouwen op de prestaties en betrouwbaarheid van deze hoogwerker.

Met een gewicht van 15.630 kg, een breedte van 244 cm, een bergingshoogte van 300 cm en een bergingslengte van 1113 cm, is deze krachtige machine ontworpen om zowel krachtig als praktisch te zijn. Met 4.251 bedrijfsuren op de meter en een bouwjaar van 2011, heeft deze machine nog talloze productieve jaren voor de boeg.

Net als alle machines die we aanbieden, is deze JLG 800AJ CE-gecertificeerd, wat betekent dat hij voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Dus waarom zou je genoegen nemen met minder? Kies de JLG 800AJ en draag bij aan de prestaties en productiviteit van je team.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht15630 kg

Vergelijkbare machines