• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Haulotte HA15IP Electric Articulated Boom Work Lift 1500cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

458 uur

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHaulotte
ModelHA15IP
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Draaiuren458 uur

Omschrijving

Als je een betrouwbare en efficiënte hoogwerker zoekt, dan is deze Haulotte HA15IP een uitstekende optie. Dit model, geproduceerd in 2011, is een geavanceerde elektrische hoogwerker en biedt een onovertroffen werkhoogte van 1500 centimeter, met een platformhoogte van 1300 centimeter.

Deze machine heeft een indrukwekkende horizontale reikwijdte van 845 centimeter en een "up and over" bereik van 660 centimeter. De JIB kan verticaal 140 graden draaien. De wielbasis is 200 centimeter en heeft een grondspeling van 15 centimeter.

De Haulotte HA15IP is uitgerust met niet-markerende banden en heeft een draaicirkel van 370cm. De draaitafel kan 350 graden draaien. De capaciteit van de mand bedraagt 230 kg, zodat je veilig en stabiel in hoogte kunt werken.

Aangedreven door een 48V batterijpakket (bestaande uit 8x L16 6V batterijen) en met een hydraulisch systeems capaciteit van 30 liter, zal de Haulotte HA15IP je procedure aanzienlijk verbeteren. Het apparaat kan tevens worden uitgerust met een nieuwe set batterijen voor een meerprijs.

Met slechts 458 werkuren geregistreerd, blijft deze machine operatief efficiënt en betrouwbaar. Bovendien wordt deze hoogwerker geleverd met CE-certificering, wat een extra garantie voor de veiligheid en kwaliteit van de machine betekent.

Voor meer details, gedetailleerde afbeeldingen en een productvideo, bezoek onze website. Bedenk dat de afmetingen en het gewicht van de machine bij benadering zijn en dat de specificaties zonder voorafgaande kennisgeving kunnen veranderen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht7300 kg

Vergelijkbare machines