• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

ATN Zebra 16 Diesel 4x4 Articulated Boom Work Lift 1640cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

1.144 uur

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkATN
ModelZebra 16
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt
Draaiuren1.144 uur

Omschrijving

Ga voor hoog en bereik alles met deze robuuste ATN Zebra 16 hoogwerker. Gebouwd in 2016 en met slechts 1144 draaiuren op de teller, biedt deze machine nog vele uren betrouwbare service.

Deze diesel aangedreven, zelfrijdende hoogwerker heeft vierwielaandrijving, wat zorgt voor uitstekende prestaties op zelfs het meest uitdagende terrein. Het gestuurd knikarmsysteem met een jib zorgt voor een werkbereik dat u in staat stelt om op zelfs de moeilijkst bereikbare plaatsen te komen.

Met een werkhoogte van maar liefst 1640cm, een platformhoogte van 1440cm en een horizontaal bereik van 940cm, is deze machine ideaal voor tal van klussen - van bouw tot onderhoud en meer. De bak kan tot 230 kg dragen, terwijl de hellingshoek van de machine 45% bedraagt.

Een betrouwbare Kubota 3-cilinder dieselmotor levert de kracht voor deze machine, die een leeggewicht van 7200 kg heeft. De wielbasis is 210cm, terwijl de transportlengte met de jib ingeklapt slechts 508cm bedraagt - ideaal voor het gemakkelijk transporteren van de machine over verschillende locaties.

De machine is CE-gecertificeerd en er wordt een kopie van de CE-conformiteitsverklaring meegeleverd. Voor meer gedetailleerde foto's of een productfilm kunt u onze website raadplegen.

Kom en ontdek de indrukwekkende eigenschappen van deze ATN Zebra 16 hoogwerker tijdens onze openingstijden van maandag tot vrijdag van 08:30-12:00 en 13:00-17:00 uur. Wij zijn gesloten op zaterdag en zondag. Let op, alle opgegeven gewichten en afmetingen zijn bij benadering en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving veranderen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht7200 kg