• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG Toucan 8E Electric Vertical Mast Work Lift 820cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

61 uur

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
ModelToucan 10E
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Draaiuren61 uur

Omschrijving

Breng je werkzaamheden naar nieuwe, grotere hoogten met deze JLG Toucan 8E elektrische masthoogwerker. Met een werkhoogte van 820 cm en een horizontaal bereik van 265 cm, biedt dit model zowel flexibiliteit als kracht. Zelfs bij taken waar je omhoog en over hindernissen moet, heeft deze masthoogwerker een indrukwekkende overhoogte van 508 cm.

De betrouwbaarheid van de JLG Toucan 8E wordt versterkt door de duurzame elektrische motor en een robuuste hefcapaciteit van 200 kg. Bovendien is de batterij die een langdurige werking ondersteunt, geïntegreerd met een charger voor gemakkelijk opladen.

Dankzij de compacte afmetingen, met een breedte van 99 cm en lengte van 210 cm, is deze masthoogwerker gemakkelijk te manoeuvreren op krappe plaatsen. Tegelijkertijd zorgt het lage lege gewicht van 2120 kg voor handig transport.

Geproduceerd in 2011, met slechts 61 bedrijfsuren op de teller, dit model belooft een lange levensduur. Het is ook CE-gecertificeerd, wat de naleving van veiligheids- en milieuwetgeving garandeert.

Wees er zeker van dat de genoemde specificaties bij benadering zijn en onderhevig kunnen zijn aan veranderingen en fouten. Hoewel de werkuren mogelijk onjuist kunnen zijn, is de valorisatie van deze machine ongetwijfeld correct.

Bezoek onze website voor meer gedetailleerde foto's en video's van dit product. Waag vandaag nog de sprong naar een productiever werk met de JLG Toucan 8E.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2120 kg

Vergelijkbare machines