• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Haulotte Star 6 Electric Vertical Mast Work Lift 580cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

212 uur

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHaulotte
ModelStar 6
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt
Draaiuren212 uur

Omschrijving

Ontdek de efficiëntie en het gemak van de Haulotte Star 6. Dit betrouwbare model werd gebouwd in 2016 en heeft slechts 212 uur op de teller. Met de elektrische motor en de 2 ingebouwde Troyan T-1275 12V batterijen is deze hoogwerker het toonbeeld van duurzaamheid en krachtprestaties.

Deze hoogwerker is ontworpen om je op veilige en betrouwbare wijze tot een werkhoogte van 580 cm te brengen, met een platformhoogte van 380 cm. Het platform zelf heeft een comfortabele afmeting van 77 x 138 cm, waardoor er voldoende ruimte is om te manoeuvreren en je materialen makkelijk mee omhoog te nemen. Het geschikt voor een belasting tot wel 230 kg.

Compact in ontwerp - met een breedte van slechts 79 cm - maakt deze Haulotte Star 6 gemakkelijk te navigeren op locaties waar ruimte beperkt is. In de ingeklapte stand meet de unit 140 cm in lengte en 175 cm in hoogte, waardoor transport en opslag eenvoudig zijn.

De combinatie van de 25 graden stijgcapaciteit en de solide niet-markerende banden zorgen voor extra veiligheid en stabiliteit, ongeacht de werklocatie. Dankzij een leeggewicht van 830 kg is de Haulotte Star 6 eenvoudig te verplaatsen zonder in te boeten op betrouwbaarheid en functionele sterkte.

Deze hoogwerker is volledig CE-gecertificeerd en wordt geleverd met de CE-Conformiteitsverklaring. Meer gedetailleerde foto's en video's zijn beschikbaar op onze website. Let op, vermelde prijzen zijn exclusief BTW. Wij zijn doordeweeks geopend van 08:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00 uur. Wij zijn gesloten op zaterdag en zondag. Je kunt erop rekenen dat elke specificatie met de grootste zorg is samengesteld, maar kleine fouten zijn niet uitgesloten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht830 kg

Vergelijkbare machines