• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Niftylift 170HE Towable Articulated Electric Boom Work Lift 1710cm NL-REG

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNiftylift
Model170HE
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de kwaliteit en veelzijdigheid van de Niftylift 170HE, een mobiele en zwenkbare hoogwerker die topprestaties levert waar je ze nodig hebt. Gebouwd in 2011 en voorzien van een Nederlandse registratie, voldoet deze machine volledig aan de CE-normen.

De Niftylift 170HE heeft een werkbereik tot een indrukwekkende 1710 cm, waardoor je gemakkelijk op die lastige hoge plekken kunt komen. Doneer geen moment te veel aan het verplaatsen van je uitrusting met een zijbereik van 870 cm en een liftcapaciteit van 200 kg. Of je nu schildert, schoonmaakt of bouwt, het platform brengt je veilig en betrouwbaar naar je project.

Ook opvallend aan deze hoogwerker is het compacte formaat. Met een breedte van 165 cm en lengte van 620 cm in ingeklapte toestand, is hij eenvoudig te transporteren en op te slaan. De hoogte in opgeborgen toestand is slechts 215 cm, wat betekent dat hij in veel doorgangen en deuropeningen past.

Het gebruik van 4x6V elektrische batterijen als voeding zorgt voor een klimaatvriendelijke en stille werking. De geïntegreerde acculader houdt je in bedrijf gedurende de hele werkdag.

De Niftylift 170HE is niet alleen efficiënt en praktisch, maar ook veilig. Met een eigengewicht van 1995Kg en een maximaal totaalgewicht van de aanhanger van 2000KG, ben je zeker van een stabiele en veilige basis voor al je werktuig of materiaal.

Zorg ervoor dat deze Niftylift 170HE onderdeel wordt van je gereedschapskist. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze robuuste en veelzijdige machine. Bekijk voor meer gedetailleerde foto's en een productvideo onze website. Let op: de prijs is exclusief btw.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1995 kg

Vergelijkbare machines