• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

ATN Zebra 12 Diesel 4x4 Articulated Boom Work Lift 1220cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

647 uur

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkATN
ModelZebra 12
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt
Draaiuren647 uur

Omschrijving

Zie je jezelf al hoog in de lucht werken in deze veelzijdige ATN Zebra 12? Deze zelfrijdende, gelede hoogwerker met jib uit 2016 heeft alles om jouw project naar een hoger niveau te tillen.

Deze robuuste 4x4, vierwielaangedreven machine heeft een indrukwekkende werkhoogte van 1220 cm, met een platformhoogte van 1020 cm. Zijn horizontaal bereik van 850 cm zorgt ervoor dat je op moeilijk bereikbare plekken kunt komen, terwijl de capaciteit van de bak, een respectabele 230 kg, je voldoende ruimte biedt voor materialen en gereedschappen - zo hoef je nooit onnodige trips naar beneden te maken.

De ATN Zebra 12 is ook praktisch als het gaat om transport. Met een transportlengte van 606 cm (451 cm wanneer de jib is ingeklapt) en een transportbreedte van 199 cm, is hij ontworpen om gemakkelijk manoeuvreerbaar te zijn.

Aangedreven door een betrouwbare Kubota dieselmotor en met slechts 0647 uur op de teller, heeft deze hoogwerker een lange, productieve levensduur voor de boeg. Hij wordt geleverd met een kopie van de CE-conformiteitsverklaring en is CE-gecertificeerd, wat garandeert dat hij voldoet aan de hoogste standaarden van veiligheid en kwaliteit.

Voor extra duurzaamheid zijn er twee gelaste platen rond de penbout van de bovenste giekarm aangebracht. Met zijn leeggewicht van ongeveer 5250 kg en een wielbasis van 200 cm is deze ATN Zebra 12 de ideale combinatie van kracht, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Bekijk onze website voor meer gedetailleerde foto's en een uitgebreide productvideo van deze indrukwekkende machine.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5250 kg

Vergelijkbare machines