• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Airo XL 19E Electric Scissor Work Lift 1900cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

584 uur

2017

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAiro
ModelXL 19E
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren584 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar robuuste, betrouwbare en efficiënte apparatuur voor je werkzaamheden op grote hoogte? Wellicht is deze AIRO XL19E elektrische schaarhoogwerker precies wat je nodig hebt.

Geproduceerd in 2017 en met slechts 584 bedrijfsuren op de teller, bevindt deze machine zich in een uitstekende staat. Met een reikhoogte van maximaal 1900 cm en een platformhoogte van 1700 cm, stelt deze hoogwerker je in staat veilig en stabiel op hoogte te werken.

Het platform meet 401x187 cm wanneer ingetrokken en breidt uit naar 635x187 cm wanneer uitgeschoven. Dit biedt voldoende ruimte om comfortabel te werken, zelfs met gereedschap en andere benodigdheden. Bovendien kan het platform een veilige werklast van 500 kg dragen, perfect voor zwaardere klussen.

Aangedreven door een elektrische motor met een 48V accupack, is deze hoogwerker energiezuinig en milieuvriendelijk, met een leeg gewicht van 9645 kg. De witte high non-marking banden voorkomen sporen, ideaal voor werk in afgewerkte of delicate gebieden.

Met de afmetingen 453L x 221B x 242H cm (rails naar beneden) en 453L x 221B x 321H cm (rails naar boven), is deze machine compact genoeg om gemakkelijk te manoeuvreren, maar toch groot genoeg om een stabiel en veilig werkplatform te bieden.

Verder wordt de hoogwerker geleverd met een 400V en 230V acculader, klaar voor gebruik en om mee aan de slag te gaan. Bekijk onze website voor gedetailleerde productfoto's en meer informatie. Weet dat de bovenstaande specificaties onderhevig kunnen zijn aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving en mogelijke fouten.

Ben je klaar om het volledige potentieel van deze hoogwaardige elektrische schaarhoogwerker van AIRO te ontdekken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht584 kg