• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Haulotte H25TPX Telescopic 4x4 Diesel Boom Work Lift 2530cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

3.725 uur

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHaulotte
ModelH25TPX
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Draaiuren3.725 uur

Omschrijving

Dit is de Haulotte H25TPX, een 4x4 telescopische diesel hoogwerker, door velen geprijst vanwege zijn flexibiliteit en kracht. Gebouwd in 2011, heeft het al heel wat uren gedraaid (3725 om precies te zijn), maar dit betrouwbare stuk machinerie heeft nog genoeg te bieden.

Het is uitgerust met een all-wheel 4x4-aandrijving, wat betekent dat het kan omgaan met bijna elk terrein dat je er voor kunt plaatsen. Dankzij zijn telescopische giek kan het een werkhoogte bereiken van een indrukwekkende 2530cm, en het heeft een platformhoogte van 2330cm.

Het heeft ook een capaciteitsmand van 230 kg, handig voor het dragen van zwaar gereedschap of materiaal op hoogte. De horizontale reikwijdte is 1740cm en het beschikt over een JIB van 220cm. Daarnaast kan het 360 graden draaien en ook de hydraulische platformrotatie tikt de 180 graden aan. Bovendien zijn de bedieningselementen proportioneel voor een betere afhandeling en nauwkeurigheid.

De Haulotte H25TPX wordt aangedreven door een betrouwbare HATZ-dieselmotor en weegt leeg 13850kg. Het is compact genoeg om te manoeuvreren en door tegeven met een breedte van 247cm en een opgevouwen hoogte van 300cm.

Wees er zeker van dat dit een betrouwbaar en veilig stuk machinerie is. Het heeft een CE-certificering en hoewel de draaitafel een beetje speelt op de rotatie, is het nog steeds in goede staat. Let wel, de uren op de meter zijn niet gegarandeerd, maar de kwaliteit en prestaties van deze hoogwerker zijn dat wel.

Voor een investering zoals deze, wil je meer dan alleen de basis. Dus voor meer gedetailleerde foto's en een productvideo, kun je een kijkje nemen op onze website. Let op, de prijs is exclusief btw.

Bedenk dat alle gewichten en afmetingen bij benadering zijn en de specificaties zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd. Ze zijn echter onderhevig aan fouten en wij staan open, maandag tot vrijdag, om eventuele vragen of zorgen die je hebt te bespreken. Helaas is het weekend bij ons gesloten. Bekijk de Haulotte H25TPX nu, het zou de perfecte toevoeging kunnen zijn aan je werkterrein.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht13850 kg