• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Niftylift HR12NDE Bi-Energy Boom Work Lift 1220cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNiftylift
ModelHR12NDE
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt

Omschrijving

Zoek je naar een betrouwbare en efficiënte hoogwerker? Dan is de Niftylift HR12NDE Nifty Articulated Bi-Fuel Boom Worklift uit 2011 precies wat je nodig hebt. Deze machine is ideaal voor gebruik in zowel binnen- als buitenomgevingen dankzij de bi-brandstof optie; het kan op zowel elektriciteit als diesel functioneren.

Een van de indrukwekkende functies van deze hoogwerker is de uitzonderlijk hoog bereik. Met een werkhoogte van 1220 cm en een platformhoogte van 1020 cm garandeert deze machine een aanzienlijk bereik. Niet alleen dat, maar het heeft ook een maximale horizontale reikwijdte van maar liefst 610 cm.

Deze hoogwerker is bovendien zeer gemakkelijk te transporteren, aangezien hij slechts 3120 kg weegt. Het compacte ontwerp, met een breedte van 150 cm, gestrekte lengte van 410 cm en hoogte in gestrekte toestand van 190 cm maakt hem nog flexibeler voor transport en gebruik op verschillende locaties.

De Niftylift HR12NDE is uitgerust met een robuuste en betrouwbare dieselmotor van Kubota OC60-ES01, met een vermogen van 4.5kW/3600rpm. Daarnaast kan deze machine geleverd worden met een nieuwe set van 8 batterijen (8x PB.GC.605 6V 215Ah deep cycle batterijen voor extra kosten), zodat je verzekerd bent van uitstekende prestaties en duurzaamheid.

De veiligheid wordt verzekerd door de capaciteitslimiet van 200kg in de bak en de speciale grasbanden die stabiliteit bieden op verschillende ondergronden. Bovendien is de machine CE-gecertificeerd, wat de betrouwbaarheid en veiligheid onderstreept.

Bezoek onze website voor meer gedetailleerde foto's en een productvideo van deze hoogwerker. Let op: alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering en specificaties kunnen wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving, onder voorbehoud van fouten. Neem contact met ons op voor verdere informatie binnen onze openingstijden van maandag tot vrijdag van 08:30-12:00 en 13:00-17:00 uur. We zijn gesloten op zaterdag en zondag.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3120 kg

Vergelijkbare machines