• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

SMC TL55 Solar2 Electric Solar Tower Light 4x60W Led

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

538 uur

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSMC
ModelTL55 Solar 2
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Draaiuren538 uur

Omschrijving

Klaar om je werklocatie te verlichten met de kracht van de zon? Maak kennis met het indrukwekkende SMC TL55 Solar-2, een elektrische mobiele lichtmast. Dit model biedt een hoogte van 550 cm, perfect voor het verlichten van brede gebieden of tijdelijke werkplekken binnen of buiten.

De energie-efficiëntie van deze solar unit wordt gerealiseerd door 4x 140W polykristallijne zonnepanelen en 6x 150Ah 12V deep-cycle AGM-batterijen. Dankzij de aan boord geïnstalleerde 40A 230V batterijlader en de zonne-oplading van 15A, zijn de prestaties van deze unit niet minder dan indrukwekkend. Het werkt met 4x 55W high-power LED-units die 21,120 lumen produceren, perfect voor die wisselvallige weersomstandigheden.

De SMC TL55 Solar-2 is ontworpen om maximaal 54 uur te werken op alleen de batterij. Echter, met de toevoeging van zonne-energie, kan de werktijd oneindig verlengd worden op basis van een 8-uurs werkoperatie in 24 uur.

Beheer je ruimte met gemak dankzij de hydraulische mast-actuating functie op een 24V batterijpakket, waarmee je de mast in slechts 12 seconden kunt optillen. Bovendien heeft deze lichtmast 4 stevige steunpoten voor stabiliteit, en is de lichtmast voorzien van vorkzakken aan de achterkant en een centrale hijsoog.

Met een solide remsysteem en banden van 175R14C kunnen de lichtmasten probleemloos van de ene werkplek naar de andere worden verplaatst. En met zijn compacte afmetingen is transport ook geen probleem.

Het is ook vermeldenswaardig dat de vier lampen van deze unit in werkende staat zijn. Voor een gedetailleerder beeld van de SMC TL55 Solar-2, ga naar onze website waar we productfoto's en video's hebben geplaatst. Houd er rekening mee dat alle genoemde specificaties onderhevig zijn aan veranderingen zonder voorafgaande kennisgeving en onderhevig zijn aan fouten. Van maandag tot vrijdag zijn we geopend van 08:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00 uur. In het weekend zijn we gesloten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1160 kg

Vergelijkbare machines