• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Manitou 150AETJC Articulated Electric Boom Work Lift 1500cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

1.798 uur

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkManitou
Model150AETJC
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt
Draaiuren1.798 uur

Omschrijving

Breid je bereik uit met deze Manitou 150AETJC hoogwerker. Deze elektrische machine, geproduceerd in 2007, is een betrouwbaar stuk gereedschap dat je naar nieuwe hoogtes brengt. Met een indrukwekkende maximaal werkhoogte van 15 meter (een platformhoogte van 12 meter), kun je gemakkelijk taken voltooien die ver boven de grond liggen.

Een onderscheidende feature is de jib, die werken op moeilijk bereikbare plaatsen gemakkelijker maakt. Door de horizontale reikwijdte van 7,6 meter en de bakrotatie van 140 graden, heb je een groot werkgebied. De rotatie is maximaal 355 graden, zodat je je werk optimaal kunt uitvoeren zonder de machine te herpositioneren.

Deze Manitou is ontworpen om je veiligheid te garanderen met een draagvermogen van 200 kg. Door de werking op een 48V batterijpakket, is deze hoogwerker milieuvriendelijk en stil in gebruik. De integrale batterij-oplader zorgt ervoor dat de machine altijd klaar voor gebruik is.

Met een breedte van 150 cm en een transportlengte van 440 cm, past de Manitou 150AETJC gemakkelijk op de meeste vervoersmiddelen. Het leeggewicht van de machine is 6700 kg, wat betekent dat het zeer stabiel is, zelfs op grotere hoogte.

De machine heeft slechts 1794 uur gedraaid, wat naar verhouding laag is voor een machine uit 2007. Uiteraard is deze hoogwerker CE-gecertificeerd en verkeert hij in goede staat.

Zet je bedrijf op nieuwe hoogten met dit krachtige stuk equipment. De Manitou 150AETJC is hier om jouw werk soepeler te laten verlopen. Check voor meer gedetailleerde foto's of video's over deze machine op onze website.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht6700 kg