• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG Toucan 10E Electric Vertical Mast Work Lift 1010cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

1.069 uur

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
ModelToucan 10E
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Draaiuren1.069 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en krachtige hoogwerker om al je taken op hoogte probleemloos uit te voeren? Bekijk dan onze goed onderhouden JLG Toucan 10E, een elektrische verticale mast werkhoogwerker met jib. Dit robuuste model is vervaardigd in 2011 en heeft slechts 1069 uur op de teller staan, wat zorgt voor de betrouwbaarheid die je nodig heeft bij jouw klussen.

De machine beschikt over een indrukwekkende werkhoogte van 1010 cm, gecombineerd met een horizontaal bereik van 309 cm. Dit stelt je in staat om makkelijk over obstakels te reiken en een breed scala aan taken uit te voeren. Door de liftcapaciteit van 200 kg kun je probleemloos materialen en gereedschap meenemen naar boven.

De JLG Toucan 10E is ontworpen voor gebruiksgemak en flexibiliteit. Ondanks zijn kracht en capaciteit behoudt de machine een compact formaat met een breedte van 99 cm en een lengte van 282 cm, waardoor je eenvoudig door smalle doorgangen kan navigeren. De elektrische motor draagt bij aan een schoner en stiller werkmilieu en wordt aangedreven door een 24V batterijpakket met geïntegreerde oplader.

Dit model is CE-gecertificeerd en met een leeggewicht van 2990 kg gemakkelijk te transporteren. De machine is onmiddellijk beschikbaar en klaar voor inspectie op onze locatie van maandag tot vrijdag tussen 08:30-12:00 en 13:00-17:00 uur. We zien je graag langskomen om deze hoogwerker zelf te ervaren.

Met een JLG Toucan 10E kun je letterlijk en figuurlijk de hoogte in!

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2990 kg