• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Braviisol Lui HD WD Vertical Mast Work Lift 490cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/21

4 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBravi
ModelLui HD WD
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt
Draaiuren4 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een compacte, makkelijk te vervoeren hoogwerker? Dan is de Bravi Lui HD WD wellicht wat voor jou. Met een werkhoogte van 490 cm en een platformhoogte van 290 cm, helpt deze machine je naar mooie hoogtes. Het platform heeft een lengte van 110 cm, maar kan worden uitgeschoven naar 171 cm voor extra bereik.

Ondanks zijn gestroomlijnde afmetingen, heeft deze hoogwerker een liftcapaciteit van 180 kg en kan hij een hellingsgraad van 35 graden aan. Hij is maar 174 cm hoog en 119 cm lang wanneer opgeborgen, en met een breedte van slechts 74 cm past hij zo door de meeste deuropeningen. Zijn leeggewicht is 560 kg.

Hij is uitgerust met een elektrische motor van 24V, gevoed door 2 stuks batterijen. De hoogwerker heeft een geïntegreerde acculader, dus je kunt gerust zijn dat hij altijd klaar is om te gaan als je hem nodig hebt.

Wees je ervan bewust dat de motor meer geluid maakt dan gebruikelijk. Maar met een productiejaar van 2023 en slechts 4 uur op de teller, heeft deze Bravi Lui HD WD verticale mast lift nog vele productieve jaren voor de boeg. Het serienummer is MHDE2021016 en hij is CE-gecertificeerd.

Let op, alle genoemde gewichten en afmetingen zijn bij benadering en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Eventuele fouten voorbehouden. De prijs is exclusief BTW. Bezoek onze website voor meer gedetailleerde foto's en een productfilm.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht560 kg

Vergelijkbare machines