• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip
Deze advertentie is niet meer beschikbaar. Bekijk andere advertenties in de categorie Hoogwerker.

Vergelijkbare machines

Niftylift HR28 Hybrid 4x4 Articulated Boom Work Lift 2800cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

983 uur

2017

Niet meer beschikbaar

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNiftylift
ModelHR28 Hybrid
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren983 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een effectieve, betrouwbare en stabiele hoogwerker? Bekijk dan eens deze Niftylift HR28 Hybrid. Deze 4x4 vierwielaangedreven machine heeft een werkhoogte van maar liefst 2800 cm en is afkomstig uit het jaar 2017 waarin hij slechts 983 uur in gebruik is geweest.

Dankzij de meegeleverde JIB en de Kubota dieselmotor is deze machine een krachtpatser in zijn soort. Hij wordt aangedreven door een duurzaam 72V batterijpakket, dat bestaat uit 12 stuks 6V batterijen.

Daarnaast bezit de machine een platform met een hoogte van 2600 cm en zorgt de draaitafel rotatie van 360 graden samen met de platformrotator van 180 graden voor een uitstekende beweeglijkheid. Dankzij een horizontaal bereik van wel 1900 cm kunnen bijna onbereikbare plaatsen moeiteloos worden benaderd.

De machine heeft een laadvermogen in de mand van 280 kg en bezit bovendien een stroomaansluiting in het mandje voor het gebruik van gereedschap. De machine heeft niet-markerende banden die de oppervlaktes waarover hij rijdt onbeschadigd laten.

Het leeggewicht van deze Niftylift is 14660 kg, hij is 249 cm breed, 270 cm in gestalde hoogte en de transportlengte komt op 928 cm.

Verder is het goed om te weten dat we deze machine kunnen leveren met een set van 12 nieuwe batterijen tegen een extra vergoeding. Deze hoogwerker komt met een CE-certificering, onze garantie op een veilige werking.

Let op: alle gewichten en afmetingen zijn geschat en de specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn onderhevig aan fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht14660 kg