• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Holland Lift HL-220D25-4WD Diesel 4x4 Scissor Work Lift 2170cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2.739 uur

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHolland Lift
ModelHL-220D25-4WD
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt
Draaiuren2.739 uur

Omschrijving

Overweeg deze Holland Lift HL220D25 4WD. Het is een robuuste dieselaangedreven hoogwerker, ideaal voor dagelijkse bouw- of onderhoudsprojecten waarbij je moet reiken naar indrukwekkende hoogtes. De machine is vervaardigd in 2016 en heeft nog maar 2739 bedrijfsuren op de teller.

Eén van de grootste voordelen van deze hoogwerker is de 4-wielaandrijving, waardoor het mogelijk wordt om ook op moeilijk terrein uitstekende prestaties te leveren. Daarnaast is de lift met een werkhoogte van 2170cm verrassend veelzijdig. Of je nu een bouwproject hebt met meerdere verdiepingen of grote bomen moet snoeien, je kunt eenvoudig en veilig de gewenste hoogte bereiken.

De platforminhoud is uitbreidbaar tot 700cm, waardoor je voldoende ruimte hebt om te manoeuvreren en meerdere personen of groot materiaal op te tillen. Bovendien kan het platform een gewicht van 750kg dragen, wat dit tot een uitstekende optie maakt voor zwaardere taken. Ondanks zijn kracht is deze hoogwerker verrassend compact in de breedte en lengte, dus je kunt hem ook op krappe werkterreinen gebruiken.

En maak je geen zorgen over de stabiliteit: de inbegrepen steunpoten zorgen voor een maximale stabiliteit en veiligheid, zelfs op hellingen tot 30 graden. Aangedreven door een duurzame Hatz-dieselmotor, zul je geen problemen hebben om de dag door te komen.

Met zijn niet-markerende banden vermijd je bovendien ongewenste sporen achter te laten op gevoelige oppervlakken, een groot pluspunt voor binnenwerk. Verder draagt de machine het CE-certificaat, wat aantoont dat hij voldoet aan de Europese normen voor veiligheid en prestaties.

Interesse gewekt? Bekijk meer foto's en productvideo's op onze website. Bij ons krijg je geen onaangename verrassingen – wat je ziet is wat je krijgt. En dat is een betrouwbare, veerkrachtige en veelzijdige hoogwerker, klaar om jouw projecten naar nieuwe hoogtes te tillen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht11990 kg

Vergelijkbare machines