• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Genie S-125 Telescopic 4x4x4 Diesel Boom Work Lift 4010cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

6.108 uur

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGenie
ModelS-125
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt
Draaiuren6.108 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare hoogwerker voor al je hoogwaardige werken? Neem dan eens een kijkje naar deze Genie S125. Deze hoogwerker is gemaakt voor het echte zware werk en dat bewijst hij keer op keer.

Het 4x4x4 aandrijvingssysteem met 4-wielbesturing maakt hem uitzonderlijk wendbaar in lastige situaties. De telescopische boom met inbegrepen JIB bereikt een indrukwekkende werkhoogte van 40,1 meter, ruim voldoende voor de meest uitdagende klussen.

Een van de voordelen van deze machine is de ononderbroken zwenking van 360 graden, waardoor er een bereik is op moeilijk bereikbare plaatsen. De platformrotator is hydraulisch en kan gestuurd worden tot 160 graden. Ook de verticale rotatie van de JIB is opmerkelijk met 135 graden.

De capaciteit van de bak is 227KG, voldoende voor transport van materialen of meerdere personen. Onder de kap zit een robuuste Deutz-dieselmotor die betrouwbaarheid en behendigheid garandeert. Ondanks zijn grootte heeft de machine met ingetrokken assen een breedte van slechts 250 cm, wat hem geschikt maakt voor smalle doorgangen.

Ondanks dat deze machine uit 2007 komt, heeft hij slechts 6108 uur op de teller en is daardoor nog lang niet aan het eind van zijn levensduur. Daarnaast voldoet de Genie S125 aan CE-keurmerk, een garantie voor kwaliteit en veiligheid. Benieuwd naar deze machine? Bekijk de gedetailleerde foto's en productvideo op onze website voor een beter beeld.

Dus als je op zoek bent naar een hoogwerker die kracht en behendigheid combineert, dan is deze Genie S125 de ideale keuze.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht20917 kg

Vergelijkbare machines