• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Skyjack SJ6826 RT Diesel 4x4 Scissor Work Lift 992cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

824 uur

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSkyjack
ModelSJ6826
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Draaiuren824 uur

Omschrijving

Werk op de hoogte met zekerheid en kracht met deze Skyjack SJ6826 RT schaarhoogwerkeruit 2018. Deze 4x4 machine levert geweldige prestaties, zowel op vlak, als ruw terrein. De hoogwerker heeft een solide stahoogte van 992cm, met een platformhoogte van 792cm wanneer volledig uitgeschoven. In ingeschoven toestand heeft het platform een hoogte van 123cm, ideaal voor opslag en transport.

Handig is dat de hoogwerker relatief compact is met een transportlengte van 330cm en breedte van 180cm. Dit maakt het gemakkelijk om het op de meeste locaties in te zetten. Het platform biedt royaal ruimte wanneer uitgeschoven, met afmetingen van 396x142cm.

Een belangrijk kenmerk van deze Skyjack SJ6826 RT is het indrukwekkende hefvermogen van 567KG. Dit maakt het een uitstekende keuze voor taken waarbij zware materialen of meerdere werknemers betrokken zijn. Met een leeggewicht van 3500KG is het een robuuste en stabiele machine.

Aangedreven door een diesel Kubota motor, staat deze hoogwerker garant voor betrouwbare prestaties. De machine omvat ook 4 steunpoten voor extra stabiliteit bij het werken op hoogte.

Met slechts 824 bedrijfsuren op de teller, kan je verwachten dat deze machine je nog vele jaren van trouwe dienst zal voorzien. Het is CE gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan de veiligheids- en prestatienormen zoals vastgelegd door de Europese Unie.

Let wel, alle opgegeven afmetingen en gewichten zijn bij benadering en kunnen variëren. Ook kunnen specificaties zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn onder voorbehoud van fouten. Of je nu een professional bent die op zoek is naar betrouwbare apparatuur, of iemand die gewoon de klus moet klaren, deze Skyjack SJ6826 RT heeft alles in huis voor je volgende project.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3500 kg