• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG 25AM Vertical Mast Work Lift 967cm DC

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2019

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
Model25AM
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een krachtige, efficiënte en functionele hoogwerker? Overweeg dit JLG 25AM model uit 2019. Deze hoogwerker is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en veiligheid.

De JLG 25AM is een verticale mast push-around werk lift. Wat dit model echt onderscheidt, is dat het makkelijk te installeren en op te zetten is. Dankzij het lichte gewicht is het ook flexibel genoeg om te werken op kwetsbare gronden.

Met een werkhoogte van 967 cm en platform hoogte van 767 cm, biedt het een ruime hoogte voor de meeste werkzaamheden. Het platform is ook comfortabel groot met afmetingen van 56 cm x 63 cm, en het bevat 4 aluminium stabilisatoren voor extra veiligheid.

Deze hoogwerker wordt aangedreven door een elektrische DC 12 Volt motor en is uitgerust met een geïntegreerde 12V batterij en acculader. Dit betekent ook dat je geen zorgen hoeft te maken over brandstof.

Een ander belangrijk kenmerk zijn de indicatorlampjes van de stabilisatoren, wat bijdraagt aan gebruiksgemak en veiligheid. Met een hefcapaciteit van 160 kg en een leeggewicht van 395 kg biedt de JLG 25AM de ideale combinatie van kracht en prestaties.

De afmetingen van de hoogwerker zijn ook compact, met een lengte van 124 cm, breedte van 74 cm en hoogte (volledig ingeklapt) van 197 cm.

De JLG 25AM draagt serienummer 0900038692 en is geproduceerd in 2019. Daarnaast is het CE-gecertificeerd wat de conformiteit met de gezondheid, veiligheid en milieu bescherming standaarden voor producten in de Europese Economische Ruimte aantoont.

Om je een nog beter beeld van deze hoogwerker te geven, kun je meer gedetailleerde foto's en een video bekijken op onze website.

Wees er snel bij en maak vandaag nog gebruik van deze uitstekende mogelijkheid om de efficiëntie en productiviteit van je werkzaamheden te verbeteren met het JLG 25AM-model. We zijn open van maandag tot vrijdag van 08:30-12:00 uur en van 13:00-17:00 uur.

*Alle specificaties en afmetingen zijn bij benadering en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving en onderhevig aan fouten veranderen. De prijs is exclusief btw.*

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht395 kg

Vergelijkbare machines