• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG 15MVL Electric Vertical Mast Work Lift 667cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

141 uur

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
Model15MVL
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Draaiuren141 uur

Omschrijving

Bekijk deze robuuste JLG 15MVL verticale mast luchtlift, gebouwd om je bij je volgende project helpen. Met een indrukwekkende werkhoogte van 667cm krijg je moeiteloos toegang tot lastige hoge plaatsen. Het platform staat op een hoogte van 467cm en heeft afmetingen van 64cm x 56cm. De lift heeft een capaciteit van 227kg, wat ruim voldoende is voor een persoon en gereedschap.

Ondanks deze indrukwekkende specificaties, is de machine volledig draagbaar en efficiënt in opslag. In ingeklapte toestand is de hoogte 198cm, de lengte 145cm en de breedte slechts 80cm. Met een solide niet-markerend bandenonderstel is het eenvoudig om op locatie te manoeuvreren zonder je zorgen te maken over vloerschade.

De JLG 15MVL wordt aangedreven door een elektrische 24V motor die op batterijen werkt en wordt geleverd met een geïntegreerde batterijlader voor extra gemak. Bovendien weegt het apparaat slechts ongeveer 1050kg, wat het transport vergemakkelijkt zonder in te boeten op prestaties. Voor de veiligheid is er een helling van 20 graden.

Deze hoogwerker werd vervaardigd in december 2011 en heeft slechts 141 uur op de teller, wat bewijst dat de machine nauwelijks is gebruikt. Het is volledig CE-gecertificeerd voor je gemoedsrust en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Nauwkeurige foto's en een uitgebreide productfilm zijn beschikbaar op onze website om je een beter beeld te geven van wat de JLG 15MVL verticale mast luchtlift biedt. Houd er rekening mee dat we doordeweeks open zijn van 08:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00 uur. We zijn gesloten op zaterdag en zondag.

De bovenstaande specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn onderhevig aan fouten. Alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering.
Let op: de prijs is exclusief BTW.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1050 kg

Vergelijkbare machines