• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Haulotte Star 10 Electric Vertical Mast Work Lift 1000cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

15 uur

2008

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHaulotte
ModelStar 10
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt
Draaiuren15 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een wendbare hoogwerker met veel bereik? De Haulotte Star 10 is wat je nodig hebt. Deze verticale masthoogwerker, uitgerust met JIB, biedt uitstekende manoeuvreerbaarheid zelfs in de meest krappe ruimtes dankzij de verhoudingsgewijze besturing die zorgt voor soepele en geleidelijke bewegingen. Met een kleine draaicirkel en een verticale JIB met een bereik van 3 meter, kom je zonder problemen bij lastig te bereiken werkgebieden.

De Haulotte Star 10 is zeer productief en ontworpen om de hele dag door te kunnen werken. Het lage gewicht van de machine maakt langere werkcycli mogelijk en je kunt nog steeds op volle hoogte rijden.

Deze hoogwerker is mede door zijn robuustheid gemakkelijk te onderhouden en zeer betrouwbaar. De werkhoogte bedraagt wel 1000 cm, met een platformhoogte van 800 cm. De afmetingen van het platform zijn 99 cm x 67 cm, en de machine kan tot 230 kg heffen. Met een gradiënt van 23 graden, solide, niet-markerende banden en een elektrische motor is geen klus te groot voor deze compacte krachtpatser.

Gefabriceerd in 2008, wordt de Haulotte Star 10 geleverd met een 24V batterijpakket en een geïntegreerde batterijlader. Let op: de afgelezen urenstand van 15 uur wordt als incorrect beschouwd. Dit model is CE-gecertificeerd.

Meer details, gedetailleerde foto's en informatie over de Haulotte Star 10 vind je op onze website. Let op: alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering en specificaties kunnen wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving en zijn onderhevig aan fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2760 kg

Vergelijkbare machines