• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JCB S4046E Electric Scissor Work Lift 1390cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

251 uur

2017

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJCB
ModelS4046E
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren251 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte manier om op hoogte te werken? Deze JCB S4046E elektrische schaarhoogwerker zou wel eens precies kunnen zijn wat je nodig hebt. Met een indrukwekkende werkhoogte van 1390cm en een platformhoogte van 1190cm, zorgt deze machine ervoor dat geen enkele klus te hoog gegrepen is.

Dankzij zijn ruime platform van 225x115cm, dat nog eens 90cm in lengte uit te breiden is, biedt de JCB S4046E voldoende ruimte om veilig en comfortabel te werken. En met een hefvermogen van 320kg, hoef je je geen zorgen te maken over het gewicht van je gereedschap en materiaal.

Ondanks zijn stevige capaciteit, heeft deze hoogwerker een bescheiden eigen gewicht van 2996g. Het maakt gebruik van een elektrische motor, dus je kunt rekenen op milieuvriendelijke en kostenbesparende werking. De non-marking banden laten geen sporen achter, waardoor je omgeving netjes blijft.

Deze JCB hoogwerker uit 2017 heeft slechts 251 bedrijfsuren op de teller en is in uitstekende staat. Het ingebouwde batterijlaadsysteem zorgt ervoor dat je altijd klaar bent voor de volgende klus. Bovendien is deze machine CE-gecertificeerd, waardoor je zeker weet dat je een veilige en betrouwbare machine in handen hebt.

Klinkt dit als de ideale aanvulling op je uitrusting? Neem dan een kijkje op onze website voor meer gedetailleerde foto's en een productvideo van deze JCB S4046E elektrische schaarhoogwerker.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2996 kg

Vergelijkbare machines