• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Haulotte H18SX Diesel 4x4 Scissor Work Lift 1800cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2.037 uur

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHaulotte
ModelH18SX
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren2.037 uur

Omschrijving

De Haulotte H18SX diesel 4x4 schaarhoogwerker is een robuuste machine, ideaal voor ruw terrein. Een gebruikte machine uit 2014, maar in goede conditie met slechts 2037 bedrijfsuren op de teller, klaar om een nieuwe eigenaar te dienen.

De machine heeft een indrukwekkende werkhoogte van 1800 cm en een platformhoogte van 1600 cm, waardoor je gemakkelijk op hoogte kunt werken. De platformafmetingen van 391x181 cm bieden ruim voldoende plaats om veilig en comfortabel te werken. Bovendien kan het platform nog met een extra 100 cm verlengd worden.

Stabiliteit is essentieel bij hoogwerkers, daarom is deze Haulotte uitgerust met een set steunpoten. Zo ben je zeker van een stabiele positie, ook op ongelijk terrein. Met een hefcapaciteit van 500 kg kan deze machine een flinke last aan.

De hoogwerker is uitgerust met een betrouwbare Hatz-dieselmotor. Niet voor niets kiezen veel professionals voor Hatz, vanwege de uitmuntende balans tussen prestaties en brandstofefficiëntie. Bovendien heeft deze Haulotte een voortreffelijke klimcapaciteit van 40% - je bent dus niet snel beperkt in waar je de machine kunt inzetten.

Ondanks zijn kracht en grootte is deze diesel 4x4 vrij compact in transport. Met een lengte van 418 cm, breedte van 225 cm en een hoogte van 211 cm is hij relatief gemakkelijk te vervoeren.

Omdat veiligheid voorop staat, is deze Haulotte CE-gecertificeerd dus je kan hem met een gerust hart inzetten. De machine is al geïnspecteerd en klaar voor gebruik. Aarzel niet en voeg deze krachtige en betrouwbare hoogwerker toe aan je uitrusting.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht7300 kg

Vergelijkbare machines