• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Niftylift HR17D Articulated 4x4 Diesel Boom Work Lift 1720cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

1.412 uur

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNiftylift
ModelHR17D
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren1.412 uur

Omschrijving

Ontdek de Niftylift HR17D, een uitgebreide en betrouwbare hoogwerker uit 2014 die klaar is om jouw project naar nieuwe hoogten te tillen. Met een indrukwekkende werkhoogte van 1720cm en een platformhoogte van 1520cm, stelt deze machine je in staat om eenvoudig en veilig op grote hoogte te werken.

Dankzij de 4x4 aandrijving is de Niftylift HR17D in staat om ruw terrein met gemak te trotseren. Bovendien biedt de horizontale reikwijdte van 960cm flexibiliteit, terwijl de draaibare tafel en platformrotator zorgen voor nauwkeurige positionering. Hij is uitgerust met een jib voor extra efficiëntie.

De machine is aangedreven door een betrouwbare Kubota dieselmotor en heeft slechts 1412 bedrijfsuren, wat de betrouwbaarheid en duurzaamheid waarborgt. De capaciteit van de bak is 225kg, waardoor je veilig met meerdere mensen of met extra materieel kunt werken. Bovendien is er zelfs een stroomaansluiting in de bak voor optimale flexibiliteit.

Dankzij de compacte afmetingen en het gewicht van 4940kg kan de Niftylift HR17D eenvoudig worden vervoerd. De machine is CE-gecertificeerd en ondanks de robuuste functies en kracht, blijft hij relatief compact met een breedte van 200cm, een opgevouwen hoogte van 218cm en een totale vervoerslengte van 650cm.

Ben je klaar om je project naar de volgende stap te tillen? Doe het met betrouwbaarheid en efficiëntie van de Niftylift HR17D hoogwerker. Wees gerust, je investeert in een machine die is ontworpen om te presteren en te blijven presteren.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4940 kg

Vergelijkbare machines