• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Genie Z-33/18 Articulated Electric Boom Work Lift 1200cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

572 uur

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGenie
ModelZ-33/18
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt
Draaiuren572 uur

Omschrijving

Deze Genie Z-33/18 is jouw partner voor werkzaamheden op hoogte. Het is een volledig elektrische knikarmhoogwerker uit 2016, met een indrukwekkende werkhoogte van 12 meter en een platformhoogte van 10 meter. Met een uitreikvermogen van ruim 5,5 meter kun je op plekken komen die met andere machines uitdagend zijn.

Het platform heeft een laadvermogen van 200 kg, genoeg voor één persoon en alle benodigde gereedschappen voor elke klus. De hoogwerker is uitgerust met een geïntegreerde acculader en wordt geleverd inclusief 8 stuks 6V batterijen. Zo blijf je altijd operationeel.

De machine heeft een compact formaat, met een lengte van 417 cm en een breedte van 150 cm. De hoogte is 198 cm, perfect voor het manoeuvreren door nauwe ruimtes. Als je deze nog verder wilt verkleinen voor transport, kan het jib worden ingeklapt tot een lengte van 419 cm, een breedte van 147 cm en dezelfde hoogte van 198 cm.

De Genie Z-33/18 wordt geleverd met CE-certificering en een kopie van de CE-verklaring van overeenstemming, dus je weet dat je met een veilige machine werkt.

Het is een betrouwbare werkpaard, met in totaal 572 werkuren sinds het bouwjaar 2016. En om de betrouwbaarheid te garanderen, kunnen we deze machine optioneel uitrusten met een volledig nieuwe set batterijen.

Spot de Genie Z-33/18 in actie op onze website, waar je meer gedetailleerde foto's en video's kunt vinden om al haar functies te bekijken. We zijn van maandag tot vrijdag geopend, dus kom langs om deze geweldige machine zelf te ervaren.

Let op: alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Eventuele fouten zijn voorbehouden.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3667 kg