• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Skyjack SJ9250 RT Diesel 4x4 Scissor 9250 Work Lift 1720cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

4.768 uur

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSkyjack
ModelSJ9250 RT Diesel 4x4 Scissor Work LIft 1720cm
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Draaiuren4.768 uur

Omschrijving

Een uiterst functionele en robuuste Skyjack SJ9250 RT schaarhoogwerker wacht hier op je. Gemaakt om werken op hoogte veiliger en soepeler te maken, heeft deze machine een indrukwekkende werkhoogte van 1720cm. Dat betekent dus dat je tot grootse hoogtes kan stijgen om je projecten tot voltooiing te brengen.

Deze 4x4 diesel machine heeft al wat ervaring met 4768 operationele uren, maar wordt aangedreven door een Kubota-motor, bekend om hun betrouwbare en duurzame prestaties. Met de opmerkelijke hefcapaciteit van 681KG, kan je team van professionals comfortabel werken met alle vereiste tools.

De Skyjack SJ9250 RT blinkt uit in gemak, met een bijgeleverde hydraulische stroomgenerator voor toolgebruik. Het platform is uitgebreid om een royale afmeting van 720x190cm te bereiken, perfect voor een breed scala aan taken. Voor extra gemak heeft deze machine een roldek aan de linker- en achterkant, wat je mogelijkheden voor het verplaatsen en vastzetten van je lading vergroot.

Voorafgaand aan de levering ondergaat deze machine een grondige inspectie om te verzekeren dat ze voldoet aan de hoogste normen. Daarbovenop is deze hoogwerker CE-gecertificeerd, wat jou de extra gemoedsrust geeft dat je werkt met een machine die voldoet aan de nodige veiligheidsnormen.

Onthoud, dat deze machine is geclassificeerd als gebruikte uitrusting die in 2013 is geproduceerd, dus er kunnen lichte variaties zijn qua afmetingen en specificaties. Raadpleeg onze website voor meer gedetailleerde foto's en productvideo's van deze uitrusting.

Neem de tijd om deze Skyjack SJ9250 RT schaarhoogwerker te overwegen. Het is meer dan een aankoop, het is een investering in effectiviteit, efficiëntie en veiligheid. De machine is klaar om nieuwe projectuitdagingen aan te gaan, ben jij dat ook?

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht7407 kg