• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Skyjack SJ8841 RT Diesel 4x4 Scissor 8841 Work Lift 1430cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2.993 uur

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSkyjack
ModelSJ8841 RT
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt
Draaiuren2.993 uur

Omschrijving

Hier is je kans om de eigenaar te worden van een betrouwbare, efficiënte hoogwerker: de Skyjack SJ8841 RT. Dit model, gebouwd in 2015, is een echte krachtpatser in zijn soort.

Met deze diesel hoogwerker krijg je het werk gedaan, of het nu op grote hoogte is of niet. Hij heeft een maximaal werkende hoogte van 14,3 meter en een platformhoogte van 12,3 meter. Het verlaagde platform heeft een hoogte van 1,8 meter. Hierdoor kun je vrijwel overal bij, zonder in te leveren op stabiliteit of veiligheid.

De vierwielaandrijving biedt de mogelijkheid om op verschillende terreinen te rijden. Deze Skyjack hoogwerker biedt een liftcapaciteit van 681 kg, zodat de machine niet alleen je personeel, maar ook zware apparatuur met gemak kan dragen.

Ondanks deze indrukwekkende capaciteiten, weegt de machine zelf maar 6173 kg. Onder de motorkap zit een betrouwbare Kubota dieselmotor, bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Dankzij een totale lengte van 3,65 meter en een breedte van 2,2 meter is het vervoeren van deze hoogwerker geen probleem. Het platform kan uitgeschoven worden tot 570x170 cm, waardoor je een ruim werkgebied hebt.

Met 2993 werkuren op de teller heeft deze Skyjack SJ 8841 RT zich al bewezen op de werkplaats, maar is hij klaar voor nog veel meer productieve uren. Hij is uiteraard CE-gecertificeerd en inbegrepen zijn vier steunpoten voor extra stabiliteit.

Laten we er samen voor zorgen dat je werk snel, veilig en efficiënt gedaan kan worden - met de Skyjack SJ8841 RT. Let op: alle afmetingen en gewichten zijn bij benadering en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving en onderhevig aan fouten veranderen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht6173 kg