• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bauer GFS-40KW ATS 50KVA Diesel Generator 400/230V NEW UNUSED

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/22

1 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBauer
ModelGFS-40KW
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek deze gloednieuwe, ongebruikte Bauer GFS-40KW diesel 50KVA generator. Een model uit 2023, deze generator staat klaar om jou de betrouwbaarheid en kracht te bieden die je nodig hebt, met een viercilinder dieselmotor die 44kW levert.

Alles over deze generator design is gericht op de praktijk: de automatische overschakeling bij stroomuitval (ATS), geluidsisolatie en 400/230V 3-fasen stroomproductie zijn ontworpen om elke klus te klaren. Of je nu op een afgelegen werklocatie bent of een back-upoplossing voor je bedrijf nodig hebt, deze generator is een betrouwbare keuze.

Je krijgt meerdere aansluitingsmogelijkheden met deze generator. Het biedt zowel 380V CEE 3-fasen 32A als 16A aansluitingen en een 230V CEE 1-fase 16A aansluiting. Aan alle eisen is gedacht, waardoor deze generator een veelzijdige optie is voor elk project.

Deze generator is ook gemakkelijk te plaatsen met een compact ontwerp van 220 cm x 86 cm x 112 cm en een gewicht van ongeveer 920 kg.

Het is belangrijk op te merken dat dit een ongebruikt model is, hoewel er wat kleine optische issues kunnen zijn vanwege opslag en transport. Ondanks deze kleine imperfecties, biedt deze generator een unieke combinatie van prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Neem vandaag nog de stap om je vermogensbehoeften serieus te nemen, en schaf deze Bauer GFS-40KW diesel 50KVA generator aan.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht920 kg

Vergelijkbare machines