• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bauer GFS-40KW ATS 50KVA Diesel Generator 400/230V NEW UNUSED

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/23

1 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBauer
ModelGFS-40KW
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Maak kennis met de Bauer GFS-40KW Diesel Generator. Dit gloednieuwe, ongebruikte model staat klaar om aan al je energiebehoeften te voldoen. Met zijn 50KVA dieselgenerator en 3-fase 400/230V uitgang, is dit beest van een machine klaar voor elke klus.

Gebouwd in 2023 en uitgevoerd met een krachtige 4-cilinder 44kW-dieselmotor, biedt deze generator betrouwbare prestaties. Of je nu een enkelfasige 230V uitgang nodig hebt of een driefasige 400V uitgang, deze generator kan alles aan. Daarnaast zorgt de 50Hz frequentie voor constante, stabiele vermogensuitvoer.

De Bauer GFS-40KW is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De ATS Automatische Overdrachtsschakelaar en Genset-controller zorgen voor een vlotte bediening, terwijl de geïsoleerde geluidsdichte behuizing helpt om het geluidsniveau laag te houden. En met een dieseltank van 60 liter, ben je verzekerd van lange werkuren zonder bijvullen.

De generator is voorzien van verschillende uitgangen - 1x 380V CEE 3-fase 32A, 1x 380V CEE 3-fase 16A en 1x 230V CEE 1-fase 16A. Dat maakt hem flexibel en geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Ondanks zijn vermogenspotentieel, is de generator eenvoudig in gebruik en betrouwbaar.

Met afmetingen van 220cm lengte, 86cm breedte en 112cm hoogte, en een gewicht van ongeveer 920kg, is dit een robuuste en verplaatsbare eenheid. Het model kan enkele kleine optische problemen hebben als gevolg van opslag en transport, maar dat doet niets af aan zijn prestaties.

Als kers op de taart is de Bauer GFS-40KW CE-gecertificeerd, wat betekent dat hij voldoet aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsstandaarden. Kortom, dit is een generator waarop je kunt vertrouwen. Maak vandaag nog de overstap naar de Bauer GFS-40KW - de krachtige en betrouwbare oplossing voor al je stroombehoeften.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht920 kg

Vergelijkbare machines