• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG E300AJP Articulated Jib Plus Electric Boom Work Lift 1097cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

976 uur

2008

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
ModelE300AJP Jib Plus
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt
Draaiuren976 uur

Omschrijving

Ontdek de efficiënte JLG E300AJP JIB PLUS, een gearticuleerde elektrische hoogwerker, die klaar staat om jouw projecten naar nieuwe hoogten te tillen. Met zijn indrukwekkende werkhoogte van 1097 cm en een platformhoogte van 897 cm, kun je eenvoudig en veilig de moeilijk te bereiken plekken bereiken.

Een van de bijzonderheden van deze hoogwerker is de exclusieve JIB PLUS boom die een bereik van 180 graden zijwaartse beweging biedt. Dit biedt je de flexibiliteit en het gemak die je nodig hebt op diverse werkgebieden.

De capaciteit van de bak is een royale 227 kg, wat betekent dat je voldoende materiaal en uitrusting mee kunt nemen om je werkzaamheden uit te voeren. En met de draaicirkel van 360 graden blijf je flexibel en mobiel, ongeacht de situatie op je werkterrein.

De JLG E300AJP JIB PLUS wordt aangedreven door 8x 6v batterijen en is uitgerust met een geïntegreerde batterijlader. Met een tellerstand van 976 uur, weet je dat deze machine is getest en betrouwbaar is.

Als je op zoek bent naar extra kracht, bieden we deze machine aan met een set van 8 NIEUWE BATTERIJEN geïnstalleerd voor een meerprijs. De batterijen zijn specifieke PB.L16 6V 420Ah deep cycle batterijen, die ontworpen zijn voor een lange levensduur en optimale prestaties.

Transporteren is geen probleem, met transportafmetingen van 574 cm lengte x 122 cm breedte x 201 cm hoogte kan hij gemakkelijk op locatie worden gebracht.

En weet je wat het beste is? De JLG E300AJP JIB PLUS is CE-gecertificeerd en heeft een leeggewicht van ongeveer 7260 kg.

Bezoek onze website voor meer gedetailleerde foto's en een productvideo. Kom en ontdek de voordelen van de JLG E300AJP JIB PLUS en neem de leiding over je projecten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht7260 kg

Vergelijkbare machines