• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Skyjack SJIII-4632 Electric 4632 Scissor Work Lift 1170cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

329 uur

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSkyjack
ModelSJIII-4632
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Draaiuren329 uur

Omschrijving

De Skyjack SJIII-4632 elektrische schaarhoogwerker uit 2011 is ontworpen om productiviteit op grote hoogte te bieden. Deze robuuste machine heeft slechts 329 bedrijfsuren op de teller en dankzij de praktische afmetingen kun je gemakkelijk manoeuvreren op krappe plekken.

Deze Skyjack hoogwerker biedt een werkhoogte van 1170cm en een platformhoogte van 970cm, waardoor je comfortabel en veilig boven de grond kunt werken. Met een stahoogte van 190cm met de rails naar beneden en 220cm met de rails omhoog, past de SJIII-4632 eenvoudig in verschillende opslag- en transportconfiguraties.

De machine heeft een intern platform van 210cm x 110cm en een uitschuifbaar platform van 120cm, waardoor je voldoende ruimte hebt voor jezelf en je uitrusting. De hijscapaciteit van 317 kg zorgt ervoor dat je met al je nodige gereedschap en materialen naar boven kunt gaan zonder je zorgen te hoeven maken over het totale gewicht.

De Skyjack SJIII-4632 draait op een elektrische motor, hierdoor hoef je je niet druk te maken over uitstoot en lawaai. Met een leeggewicht van 2300 kg is de machine robuust, maar nog steeds makkelijk te vervoeren.

De Skyjack hoogwerker rolt op niet-markerende banden, dus je hoeft je geen zorgen te maken over sporen op gevoelige vloeren. De machine werkt op 4x 6v accupakketten en heeft een geïntegreerde acculader, waardoor lang opladen niet nodig is.

We kunnen je ook van een nieuwe set van 4 batterijen voorzien tegen een meerprijs. Hiermee ben je verzekerd van een nog langere levensduur en een nog hogere productiviteit.

De Skyjack SJIII-4632 is CE-gecertificeerd en klaar om je te helpen je werkzaamheden op grote hoogte uit te voeren. Hij is ontworpen voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en gemak, perfect voor je volgende project.

(De prijs is exclusief btw.)

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2300 kg

Vergelijkbare machines