• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bauer GFS-120KW ATS 150KVA Diesel Generator 400/230V NEW UNUSED

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/22

1 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBauer
ModelGFS-120KW
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare, krachtige generator voor jouw projecten? Maak kennis met de Bauer GFS-120KW Diesel - een splinternieuwe, ongebruikte generator die precies biedt wat je nodig hebt.

Deze Bauer Diesel generator levert maar liefst 150KVA op 400/230V en is daarmee perfect voor tal van toepassingen. Met zijn 3-fasen aansluiting en ingebouwde automatische transfer switch, komt deze generator altijd in actie als je hem het meest nodig hebt. Bovendien heeft deze generator ook een Genset Controller voor optimale besturing en efficiëntie.

De 6-cilinder dieselmotor levert een indrukwekkend vermogen van 132KW en de generator biedt flexibele output mogelijkheden met zowel een 400V driefasen, 230V enkelfase en meerdere CEE-aansluitingen. Voor het gemak is de generator ook geluidsisolerend waardoor hij zowel krachtig als stil is.

Met een robuuste dieseltank van 170 liter en een gewicht van ongeveer 1600KG, is de Bauer GFS-120KW Diesel in staat om langdurig en efficiënt te presteren zonder dat er geregeld onderhoud nodig is. En met de compacte afmetingen van 296cm x 110cm x 129cm is hij gemakkelijk te plaatsen waar je hem nodig hebt.

Deze generator verkeert in nieuwstaat en heeft slechts 1 bedrijfsuur. Wees gerust, hij is ook CE-gecertificeerd. Houd er rekening mee dat er kleine optische verschillen kunnen zijn vanwege opslag en transport, maar dit heeft geen invloed op de prestaties of functionaliteit.

Ben je klaar voor de betrouwbaarheid en kracht van de Bauer GFS-120KW Diesel? Deze generator is de perfecte keuze voor jou.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1600 kg

Vergelijkbare machines