• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Genie GS-4069BE Hybrid 4069 Scissor Work Lift 1412cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

142 uur

2019

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGenie
ModelGS-4069BE
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Draaiuren142 uur

Omschrijving

Ontdek de kracht en flexibiliteit van de Genie GS-4069BE hybride bi-energie schaarhoogwerker. Dit model van 2019 heeft slechts 142 werkuren op de teller en is in uitstekende staat.

Het bi-energiesysteem combineert elektrisch en diesel, waarmee de machine onder verschillende omstandigheden zijn werk kan doen. De geïntegreerde generator wordt aangedreven door een krachtige Kohler-dieselmotor van 6,7 pk.

Uniek aan deze hoogwerker, is dat deze geschikt is voor ruw terrein en hij werkt op volle hoogte, waarbij de werkhoogte 1412 cm bereikt en het platform tot 1212 cm kan worden verhoogd.

De smartlink proportionele lift- en drive-functie zorgt voor een vlotte en soepele bediening, terwijl de voorste oscillerende as en positieve tractiecontrole zorgen voor betrouwbare stabiliteit onder alle omstandigheden. Het regeneratieve remsysteem is een slimme functie die bijdraagt aan de duurzaamheid van de machine.

Met zijn platformafmetingen van 279x160 cm en een uitschuifbare lengte van 152 cm, biedt deze hoogwerker een ruime werkruimte voor opdrachten. Hij heeft een draagvermogen van 363 kg en een nog steeds indrukwekkende extra dekcapaciteit van 136 kg.

Om de stabiliteit nog verder te verhogen zijn er ook steunpoten aanwezig. De machine is CE-gecertificeerd en heeft een eigen gewicht van 5459 kg.

Aangedreven door een 48V DC batterijensysteem, omvat het model ook een geïntegreerde batterijlader. Mocht je de voorkeur geven aan nieuwe batterijen, kunnen we deze machine voorzien van een set van 8 nieuwe batterijen tegen een meerprijs.

De Genie GS-4069BE is een betrouwbare, krachtige en veelzijdige keuze voor je volgende project, ongeacht de grootte of het terrein.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5459 kg

Vergelijkbare machines