• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Niftylift HR12NE Electric Articulated Boom Work Lift 1220cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNiftylift
ModelHR12NE
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de Niftylift HR12NE, een elektrisch aangedreven hoogwerker met een indrukwekkende werkhoogte van 1220 cm. Dit model uit 2013 is perfect voor zowel binnen- als buitengebruik dankzij de grasbanden en compacte formaat. Met een breedte van slechts 150 cm en een opgeborgen lengte van 410 cm, is het eenvoudig te verplaatsen en te transporteren.

Ondanks het lichte gewicht van 3170 kg, biedt deze hoogwerker een maximaal horizontaal bereiken van 610 cm en kan de mand een capaciteit tot 200 kg dragen. De werkhoogte is zelfs nog groter, met een enorm platform op een hoogte van 1020 cm.

Wat de Niftylift HR12NE extra uniek maakt, zijn de Trojan batterijen uit 2023. Deze machine is uitgerust met maar liefst 8 stuks 6V accu's (48V) en een geïntegreerde acculader, zodat je altijd efficiënt en met minimale uitvaltijd kunt werken.

Dit model is CE-gecertificeerd en is inclusief de CE-Conformiteitsverklaring, gebruikershandleiding en andere documenten. Let op, de prijs is exclusief BTW.

We nodigen je uit om op onze website te kijken voor meer gedetailleerde foto's en een productvideo van deze machine. Let op: alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn onderhevig aan fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3170 kg