• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Teupen Leo 30T Bi-Fuel Tracked Crawler Boom Work Lift 3000cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2009

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTeupen
ModelLeo 30T
Bouwjaar2009
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare hoogwerker die perfect is voor diverse taken op verschillende hoogtes? Teupen Leo 30T Hylift Spider, een rupshoogwerker met telescooparm, kan een goede keuze zijn. Gebouwd in 2009 en met 10367 bedrijfsuren op de teller, heeft deze machine zichzelf bewezen als een betrouwbare werkpaard en is hij klaar voor zijn volgende klus.

De Teupen Leo 30T is uitgerust met een elektrisch systeem en een dieselmotor, waarmee je de flexibiliteit hebt om te kiezen tussen twee krachtbronnen. De hoofdvoeding is 230V elektrisch, maar er is ook een Kubota 3-cilinder dieselmotor om de machine te drijven als er geen elektriciteit beschikbaar is.

Een van de opmerkelijke kenmerken van deze hoogwerker is de instelbare breedte van de rupstracks, waardoor hij gemakkelijk kan manoeuvreren, zelfs in nauwe ruimtes. De machine bereikt een werkhoogte van 3000 cm, met een platformhoogte van 2820 cm. Het heeft een maximale reikwijdte van 1570 cm en een platformbelasting van maximaal 200 kg, dus het kan veilig en efficiënt een brede scope van werkzaamheden aan.

Het platform zelf is ruim, met een grootte van 120 cm x 80 cm, en biedt voldoende ruimte voor zowel personen als materieel. Met transportmaten van 720 cm lengte, 175 cm breedte en 198 cm hoogte, en een leeggewicht van 4360 kg, is deze hoogwerker gemakkelijk te transporteren.

Deze machine is CE-gecertificeerd en is in uitstekende staat van onderhoud. Voor meer gedetailleerde foto's of een productvideo, bezoek dan onze website. Houd er rekening mee dat alle gewichten en afmetingen bij benadering zijn, onderhevig aan veranderingen zonder voorafgaande kennisgeving en aan fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4360 kg

Vergelijkbare machines