• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Dinolift 260XTD Articulated Towable Boom Work Lift 2600cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

3.150 uur

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDino Lift
Model260XTD
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt
Draaiuren3.150 uur

Omschrijving

Als je op zoek bent naar maximale flexibiliteit en bereik in je werkzaamheden, dan kan deze Dino Lift 260XTD hoogwerker de perfecte aanvulling op je team zijn. Deze hoogwerker is ontworpen om te presteren bij het bereiken van grote hoogtes en heeft een maximale werkhoogte van 2600 centimeter.

Je kunt rekenen op technologie van topkwaliteit met deze Dino Lift. De 260XTD is een hoogwerker op aanhangwagen, wat zorgt voor extra mobiliteit en transportgemak. De maximale platformhoogte bedraagt maar liefst 2400 centimeter, met een zijdelings bereik van 1170 centimeter.

Dit model is uitgerust met Bi-Fuel technologie, wat betekent dat het zowel op elektriciteit als op benzine kan functioneren. De Honda-benzinemotor zorgt voor krachtige prestaties wanneer dat nodig is. Daarnaast heeft het een liftcapaciteit van 215 kg, waardoor je met gemak al je benodigde materialen mee naar boven kunt nemen.

Met een totaal gewicht van 3495 kg en een maximaal totaalgewicht van de trailer van 3500 kg, is deze hoogwerker robuust maar toch wendbaar. In ingeklapte toestand meet de hoogwerker een lengte van 825 cm en een hoogte van 233 cm, waardoor hij gemakkelijk te transporteren is.

Deze effectieve en efficiënte machine heeft 3150 werkuren op de teller staan en werd voor het eerst geregistreerd in april 2012. Het apparaat heeft een Litouws registratiedocument en is CE-gecertificeerd.

Kijk voor meer gedetailleerde foto's en een productvideo op onze website. Wees er snel bij, want deze Dino Lift 260XTD hoogwerker is een veelgevraagd stuk apparatuur in onze inventaris.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3495 kg

Vergelijkbare machines