• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG Power Tower Electric Push Scissor Work Lift 510cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
ModelPower Tower
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt

Omschrijving

Bent je op zoek naar een efficiënte manier om werkzaamheden op hoogte te verrichten? Overweeg dan deze hoogwerker van JLG, type Power Tower, een elektrisch aangedreven duwmodel uit 2018. Deze brede versie is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en compactheid, wat transport vereenvoudigt.

Met deze machine kan op een werkhoogte van 510 cm gewerkt worden, met een platformhoogte van 310 cm. De platformafmetingen zijn 150 cm x 75 cm, wat ruim voldoende ruimte biedt voor een of twee personen plus equipment. Ingeklapt heeft de hoogwerker een hoogte van 184 cm en een lengte van 162 cm, met een breedte van 77 cm - perfect voor opslag en vervoer.

Ondanks zijn compacte formaat, ondersteunt dit krachtige toestel een hefcapaciteit van 250 kg. De machine zelf heeft een leeggewicht van 342 kg en wordt aangedreven door een elektrische motor van 12V met een geïntegreerde batterijlader. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een constante stroombron tijdens je werkzaamheden.

De JLG Power Tower is gebouwd in 2018, voorzien van serienummer 41663318A en CE-gecertificeerd om te voldoen aan de strengste normen en eisen. Om een beter beeld te krijgen van deze machine in werking kun je onze website bezoeken voor meer gedetailleerde foto's en productvideo's. Houd er wel rekening mee dat alle gewichten en afmetingen bij benadering zijn en dat specificaties kunnen wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. We staan graag voor je klaar van maandag tot vrijdag tussen 08:30-12:00 en 13:00-17:00 uur. Let op: we zijn gesloten op zaterdag en zondag.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht342 kg

Vergelijkbare machines