• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG 6RS Electric Scissor Work Lift 779cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/23

15 uur

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
Model6RS Electric Scissor Work Lift 779cm
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt
Draaiuren15 uur

Omschrijving

Deze JLG 6RS is een elektrische schaarhoogwerker die klaar is om jouw project naar nieuwe hoogten te tillen. Met een werkhoogte van 779cm en een platformhoogte van 579cm, biedt deze machine de hoogte die je nodig hebt voor jouw werkzaamheden.

De afmetingen van het platform zijn 182x69cm, wat zorgt voor voldoende ruimte om soepel en efficiënt te kunnen werken. De schaarlift heeft ook een platformextensie van 71cm voor een extra bereik. De totale afmetingen van de machine zijn 207cm lang, 81cm breed en 176cm hoog, waardoor deze gemakkelijk past op de meeste werkterreinen.

Met een liftvermogen van 230kg en een leeggewicht van 1576kg, kun je vertrouwen op de stabiliteit en kracht van deze JLG 6RS, zelfs bij het tillen van zware ladingen. Aangedreven door een elektrische motor en uitgerust met vier 6V batterijen, is deze hoogwerker zowel milieuvriendelijk en efficiënt. De geïntegreerde batterijoplader van 100-240V zorgt ervoor dat je altijd een volledig opgeladen machine hebt, klaar voor de klus.

De machine is ontworpen met niet-markerende banden om jouw werkomgeving schoon en onbeschadigd te houden. Mede gemaakt in 2015, heeft deze hoogwerker slechts 15 bedrijfsuren op de teller.

Alle vermelde specificaties zijn bij benadering en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Let op: de prijs is exclusief BTW. Mocht je geïnteresseerd zijn in de aanschaf van vier nieuwe batterijen voor deze hoogwerker, dan kan dit tegen een meerprijs worden bijgeleverd.

Bezoek onze website voor gedetailleerde afbeeldingen en productvideo's van deze JLG 6RS. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30-12:00 en van 13:00-17:00 uur.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1576 kg

Vergelijkbare machines